12.01.2013. Filmēšanas TV raidījumam

2013. gada 12. janvārī mēs četri - Andra Gustavsone, Gunta Deģe, Vita Sudmale un Kaspars Bērziņš - bijām LNT "mājās", studiju telpās Elijas ielā 17, Rīgā. Ieradāmies tur pēc raidījuma Labvakar, Latvija! žurnālistes uzaicinājuma pastāstīt par biedrību.

 

 

Runāt laika bija maz. Katram īsos vārdos bija jāpastāsta par to, kas mēs esam, ko darām un kādas ir mūsu intereses F @ F žanrā. Gunta pastāstīja par biedrības pirmssākumiem, es - par pašreizējām aktivitātēm, Vita - par lomu spēlēm un Kaspars - par gaidamo LatCon 2013. Visraitākais stāstījums sanāca Guntai. Laikam tāpēc, ka varētu būt kāda nebūt pieredze saskarsmē ar medijiem. Neslikti pastāstīja savu stāstāmo arī Vita un Kaspars. Man sanāca pīšanās, raustīšanās un lampu drudzis.

Otrdien, 2013. gada 15. janvārī sižets būs skatāms raidījuma ietvaros. Tad šo atskaiti varēs papildināt vadoties no redzētā iespaidiem.

Un - solītais papildinājums. :)

Veselu stundu gandrīz vai pavadījām LNT raidījuma studijā, katrs stāstījām savu stāstāmu, bet no tā visa raidījumā bija "pļukt" - tikai viena diktores frāze raidījum sākumā - par to, ka mūsu biedrība dibināta pirms 13 gadiem. Viss. Vai bija vērts runāt un izrunāties? Nezinu. Bet pieredzei kaut vai vien bija vērts.